FIJN DAT U ER BENT!

Relaties bloeien wanneer ze worden gevoed door begrip, steun en gebaren van liefde. Elke donderdag hebben we een gratis Ontmoeting & Omzien Lunch. En jij bent van harte welkom! Het doel is om eenzaamheid te voorkomen en elkaar te leren kennen onder het genot van een gezonde lunch.

  • Elke week richten we ons op het diepgaande thema van verbinding - de ingewikkelde draden die ons aan elkaar binden en die onze interacties begeleiden
  • We onderzoeken de verschillen tussen mannen en vrouwen en de unieke invloeden die vrouwen uitoefenen, tot diep in de harten van degenen die ze aanraken
  • We kijken ook naar het wederzijds begrip en de groei die voortkomen uit onze gedeelde reizen.
  • Wat betekent liefde voor jou? Is het een abstract concept, of een krachtige kracht die ons aanzet tot zinvolle acties?
  • We respecteren elkaar en willen met een positieve houding voor elkaar bereikbaar zijn

We nodigen je uit om deze inzichten te verkennen en na te denken over de menselijke behoefte aan echte verbindingen die ons leven vormgeven en verrijken.

Ik wens je een heerlijke lunch toe vol warme connecties en inspirerende gesprekken.


De gratis lunch is een onderdeel van
SPEAK LIFE Empowerment

Ontmoeting & Omzien Lunch
Donderdag van 12:00 u tot 14:00 u

Aanmelden is verplicht en zie ook ons rooster op welke donderdagen we de lunch organiseren en het thema welke we bespreken. Wilt u een gast meenemen? Geen probleem ook dit kunt u aangeven op onderstaand aanmeldingsformulier.