Authentiek, namaak of écht?:

Authentiek, legaal en one of a kind. Puur, zuiver en oprecht jezelf zijn zonder maskers, sluiers en dubbele agenda's. Zijn wie jij écht bent dat is de ware vrijheid die we mogen ontvangen in Christus en waar we in mogen leven hier in Nederland. 

 

Simpel gezegd, authenticiteit betekent dat je trouw bent aan je eigen persoonlijkheid, een zuiver geweten wil houden en je waarden hoog houd. En ongeacht de druk die je ondergaat om anders te handelen vanwege de omgeving en de meningen van mensen. Je bent eerlijk tegen jezelf en tegen anderen, je neemt verantwoordelijk voor je fouten, en ondanks jouw tekortkomingen ben jij zeer blij met wie jij bent!

 

Identiteitfraude door gebondenheid:

Toch leven vele mensen in gebondenheid, leiden dubbele levens zowel online, privé en op het werk. De identiteitfraude wordt steeds zichbaarder in deze wereld. Hun gedachten en geweten zijn bezoedeld. Om authentiek te zijn, puur, oprecht en zuiver in al je motieven van je handel en wandel heb je nodig te weten wie jij daadwerkelijk bent.

 

Authentiek zijn op de werkvloer:

Ons authentiek zijn en handelen bevordert ons persoonlijk welzijn en algehele voldoening, en leidt tot gezonde en sterkere persoonlijke relaties. Op de werkplek verbetert authenticiteit de betrokkenheid van medewerkers, wat leidt tot een toename van motivatie en werkplezier.

 

Wie zuiver van hart is, ziet in alles het goede en zuivere. Maar wie in zijn hart slecht en onbetrouwbaar is, ziet in alles het slechte, want zijn gedachten en geweten zijn bezoedeld.


Titus 1:15 HTB

 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of ons uitnodigen voor een spreekbeurt?

Vul onderstaande formulier in voor een vrijblijvend gesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan.