AUTHORITY

€ 9,99

AUTHORITY

€ 9,99

Er is een geestelijke strijd gaande in deze wereld maar wees niet ontmoedigd! We hebben alle macht gekregen over alle kracht van de vijand. Lees snel dit boek over Gods principes, ontvang tools en laat u geestelijk opbouwen in uw allerheiligste geloof. Onze vijand gebruik zo oud als hij is steeds weer de zelfde methodiek en iets nieuws verzinnen kan hij niet. Besef dat u in Christus méér dan overwinnaar bent!

 

Serie:

De Marokkaanse Bijbeljuf

Geloofszekerheid

Uitgeven door:

SPEAK LIFE PUBLISHING NL ®️

 

Het geloof zet áltijd om tot daden die leiden tot hemelse vreugde en ware vrijheid! Verlangt u ook zo naar verandering in uw leven en ook voor uw omgeving? Heeft u patronen en routines in uw leven die u liever kwijt bent dan rijk? Nu is de tijd, zojuist is geweest en de toekomst komt later. Lees nu dit boek en laat uw denken en uw hart vernieuwd worden opdat uw leven goed, volmaakt en succesvol zal zijn in alles wat u onderneemt.

 

Serie:

De Marokkaanse Bijbeljuf

Geloofszekerheid

Uitgeven door:

SPEAK LIFE PUBLISHING NL ®️

 

 

Er is een duidelijke nood in de wereld. Kijk maar om u heen. Lees de krant of de zet uw TV aan. Luister naar uw naasten, naar uw vrienden en naar uw eigen hart. Er zijn vele vragen als we uiting geven aan ons pijn, verdriet en angst. We worden allemaal diep geraakt door hulpeloze mensen in hun hopeloosheid en eigen hulpeloosheid. Gelukkig is daar een grote hoop in geloof. Een geestelijke nood die alleen herstel kan vinden door Woorden van leven, bemoedigingen en herstel door Gods Waarheid die ons allemaal vrijmaakt van angst, bezorgdheid en verschrikkelijke scenario's over de toekomst. Neem deze korte e-book tot u en kom tot een diepe innerlijk rust en vrede die u nóóit meer zal doen wankelen. 

A TIME TO HEAL

€ 9,99

A TIME TO HEAL

€ 9,99

A Time To Heal is een kort en duidelijke e-book, geschreven uit bewogenheid voor de mens die verlangt naar genezing en verlossing en een nieuw leven in vrijheid.

 

Genezing op welk gebied dan ook is een belofte die God ons geeft. En Hij is de Waarmaker van Zijn Woord. De Genezer is nog steeds in ons midden om ons te genezen van al onze kwalen, van al onze ziektes, al onze verslavingen onstaan uit trauma's en ons negatief zelfbeeld die ontstaan is in het duister. Afwijzing, faalangst en depressie horen niet in een leven in vrede en vrijheid. Stap in Zijn Licht en wees genezen! In Jezus Christus Naam Amen.