Royalty Empowerment Netwerk bestaat uit christelijke bedrijven, sociale ondernemingen en christelijke bedieningen waar we mee samenwerken en waar we samen mee en voor bidden om zo voorwaarts en omhoog te gaan. Klik op de logo om hun website te bezoeken.

WAT DOEN WIJ NOG MEER BIJ REN?

  • samen onze krachten bundelen
  • met elkaar binden in Gods wijsheid en raad
  • elkaars posities versterken in de maatschappij 
  • samen events organiseren
  • bewustwording en ontwikkeling van elkaars talenten
  • samen gericht impact maken in onze samenleving
  • samen Gods Koninkrijk zichtbaar maken

Wilt u zich als christelijke organisatie, sociale ondernemer of bediening ook voegen bij REN? Wees welkom en vult u gerust het aanmeldingsformulier in en vergeet uw logo niet te e-mailen naar:

info@speaklifepublishingnl.com

We kijken met belangstelling naar u uit! Verbonden in Christus.

Raad en blijvende wijsheid zijn het mijne, ik ben het verstand en bezit alle kracht. Ik ga samen met rijkdom en aanzien, duurzaam bezit en gerechtigheid.
Spreuken 8:14‭, ‬18 HTB

 

Intiem Terrorisme NL

Is een facebookpagina om bewustwording te creëren betreft eerwraak gerelateerd geweld, narcisme en gaslighting.

Harmonie in Huis

Is een facebookpagina om bewustwording te creëren betreft gezonde gezinnen, gezonde kinderen en zo een gezonde samenleving.

Marokkaanse Christenen NL

Een facebookpagina om bewustwording te creëren betreft diversiteit, inclusie en de authenticiteit van Marokkaanse Christenen in de Nederlandse  samenleving.

Sharing Bread

Zij zijn er voor vrouwen uit alle culturen in Nederland. Sharing Bread is een platform voor migrantenvrouwen in Nederland. Sinds 5 jaar posten zij content om migrantenvrouwen te bemoedigen door getuigenissen, Bijbelverzen en en persoonlijke verhalen. En geven ze een prachtige geloofsinburgering cursus in Gouda. 

The Beautiful Unseen

We zijn een sociale onderneming in Den Haag en willen vrouwen uit kwetsbare posities een opstapje geven naar een betere toekomst. Dit doen we door samen natuurlijke zeep te maken. En ze mee te nemen in een tracject, naar daar waar ze een zegen mogen zijn in onze maatschappij.

Stichting Gave

Voor iedere christen die op weg is met vluchtelingen, of hierin interesse heeft! Je ontvangt praktische ideeën en nieuwe inspiratie.

Wij gaan voor jongeren

Iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Gedreven door Gods liefde zoeken we daarom jongeren op, al 75 jaar! We helpen hen groeien, bieden perspectief en werken met hen aan een volwaardige plek in de samenleving.

Jezus leren kennen en volgen

Evangelie & Moslims biedt hulp bij missionair werk, geeft training voor evangelisten en ondersteunt nieuwe gelovigen.

Academy of transformation. Groei over grenzen!

Wij zijn ervaringsdeskundigen en bieden vrouwen onderwijs en praktische handvatten aan vanuit een bijbels perspectief om levens veranderde impact te gaan maken voor een succesvolle toekomst in een florerende samenleving.

NEXT LEVEL LEADERSHIP NL

De sociale onderneming SPEAK LIFE heeft om bewustwording te creëren hoe belangrijk dienend leiderschap is voor kwetsbare mensen in onze samenleving NEXT LEVEL LEADERSHIP NL in het leven geroepen. Het is voor alle leiders (vaders, moeders, leraren en ondernemers) om Nederland in beweging te zetten voor God en Zijn Vrede!