Ons land, Nederland heeft verandering nodig. Ons land heeft een samenleving nodig die door oprechte eenheid weer tot bloei komt.

Misdaad door afgoderij, corruptie en onrecht is duidelijk merkbaar door het slechte nieuws wat elke dag onze huiskamers binnenstroomt.

Systemen door de mens ontwikkeld, door hen die los van Gods Woord en liefde leven zullen geen stand houden. Het gevolg is dat ze zichzelf vernietigen door dat men bouwt op menselijke fundamenten.

Slecht nieuws komt voort uit corrupte informatie, een verdoezeld gedachtegoed en het ware recht negerend. Al onze rechten, die puur en zuiver zijn, komen voort uit Gods Liefde voor de mens om ons een overvloedig leven te geven en dit in vrijheid. God reikt in Zijn Woord ons altijd Zelf een oplossing aan:

 

  • We hebben de kennis nodig uit Zijn Woord om goed te doen (Jesaja 1:17)
  • We moeten het ware recht handhaven, God is Rechter, Wetgever & Koning (Jesaja 33:22)
  • We mogen zorgen voor onze gezinnen, kinderen en ouderen in Nederland en hen ook beschermen tegen de gevolgen van dwaling, dwaalleraren en heidense religies. (Spreuken 31:8-9)

 

Maak een eind aan uw misdaden, ga het kwaad uit de weg! Leer goed te doen, wees rechtvaardig en help de armen, de wezen en de weduwen.

Jesaja 1:16‭-‬17 HTB

 

Want de Here is onze rechter, onze wetgever en koning. Hij zal ons redden.

Jesaja 33:22 HTB

 

Kies de kant van de onmondigen, van hen die buiten hun schuld gevaar lopen. Spreek en vel een rechtvaardig vonnis, geef de onderdrukten en noodlijdenden hun recht.

Spreuken 31:8‭-‬9 HTB

 

Heeft u als organisatie, ministerie of als sociaal domein interesse om zich in dit onderwerp te verdiepen? Vult u onderstaande formulier in voor een persoonlijk gesprek of vraag een vrijblijvend offerte aan.