Come to me. I will refresh your life

Matthew 11:28 TPT

Deze training heb ik geschreven vanuit oprechte liefde en na aanleiding van de identiteitscrisis voor alle mensen die in Nederland wonen. Door diepe bewogenheid moest ik actie ondernemen en wilde ik een bijdrage leveren met deze training welke de mens genezing zal brengen en in zijn of haar officiële positie kan brengen.

Een Woord van Waarheid dat bemoedigt en opbouwt, bouwen om op te bouwen. Vele mensen lopen met een laag en negatief zelfbeeld, (faal)angst, boosheid en zelfs een ongezond please-gedrag.

Men loopt letter rond met diep innerlijke pijn. Diep innerlijke pijn omdat ze zichzelf niet kunnen zijn. En diep innerlijk pijn door wat zij in hun omgeving ervaren en wat hen onderdrukt aan problematiek.

 

ONZEKERHEID EN GEBROKENHEID

Onzekerheid over de toekomst of trauma’s uit de jeugd, opvoeding en/of gebroken relaties, dit alles kan een wortel zijn waar de mens nu zijn leven uit put. Alle beslissingen in hun levens worden negatief beïnvloed door onopgeloste diep innerlijke pijn. 

Gebrokenheid door de leugens waar wij zelf in zijn gaan geloven of door ernstige mishandeling en diepe angsten. De Waarheid maakt vrij. Ik heb genezing ervaren bij mijzelf en gezien bij vele duizenden anderen dat Het Woord van God nog steeds geneest en hersteld.

 

GOED NIEUWS BRENGT ALTIJD HERSTEL

Anders dan vaak wordt gedacht, is de boodschap van God, Goed Nieuws. Het Centrale thema is dat God van Zijn schepping houdt en altijd herstel wil brengen. Naast redding van onze ziel voor eeuwig leven, geeft Hij ook een leven in volle overvloed. Waar u zich ook momenteel in het leven bevindt, reis stap voor stap mee om te ontdekken, door de juiste keuzes te maken en te geloven. Ontdek dat er een Weg is naar een Leven in volledig genezing en herstel ondekt échte vrede, vreugde en ware vrijheid.

 

LOSLATEN EN VERGEVEN

Wij dragen als mens vele maskers en sluiers. Wij leven in een ontkenning dat we God niet nodig hebben. We willen de controle over onze eigen leven vasthouden en diep van binnen verlangen we allemaal naar een ander leven. Boven alles moeten wij loslaten om te ontvangen en vergeven om te kunnen leven.

 

EEN NIEUW LEVEN

Vaak hoor ik ook dat mensen zich afvragen; is dit nu écht mijn leven? Kan ik niet opnieuw beginnen? Ja zeg ik u, er is een heel nieuw leven tenminste als u uw oude leven inruilt voor het leven met God. Alleen God kan u een diep innerlijke rust geven, genezen van diep innerlijke pijn en u Zijn plan laten zien voor uw échte leven in Zijn Waarheid, Vrede en Vrijheid. 

 

HOE KAN GELOOF IN ONS LEVEN, ONS INNERLIJK GENEZEN?

  • Het Woord van God geneest ons en het land
  • God wil wonderen doen in ons midden door middel van innerlijke genezing en herstel
  • Opdat ons ongeloof, geloof wordt 
  • Opdat ons zwakte, kracht wordt
  • Opdat ons wantrouwen, vertrouwen wordt
  • Gebrokenheid wordt heelheid
  • Afwijzing wordt volledige acceptatie
  • Het oude manier van leven wordt een geheel nieuw leven met een nieuwe hart en mindset
  • U zult alle geestelijke gaven bezitten voor een gezond en rijk geestelijk leven, die echt alleen de Waarheid u kan bieden

AANMELDEN

Vult u gerust onderstaande formulier in voor persoonlijk en vrijblijvend gesprek.
Eén op één mentorschap is ook mogelijk.  Hij geneest de gebrokenen van hart, Hij verbindt hen in hun leed.

Psalm 147:3 HSV