NEW MINDSET, GROEI OVER GRENZEN!

 

Wie zijn wij & waar staan wij voor?

Wij zijn ervaringsdeskundige en bieden vrouwen onderwijs en praktische handvatten aan vanuit een niet-overheidsorganisatie om levensveranderde impact te gaan maken voor hun toekomst.

Wij geloven in succesvolle oplossingen en vanuit onze ervaringen zijn wij de Academy of Transformation ambassadeurs met wijsheid, inzicht, strategie, onderscheiding en antwoorden om denken om te zetten naar doen. 

 

Nieuwe mindset:

De rol van vrouwen in de samenleving is heel belangrijk en de mindset van deze vrouwen is het meest essentiële onderdeel voor de ontwikkeling voor de richting van hun leven, hun kinderen en ons het land.

Het is een feit dat vrouwen met de juiste mindset hun gezin beter kunnen aansturen, voor hun kinderen een zegen zijn en zo de samenleving en het land kunnen veranderen naar een betere wereld. Daarbij gezonde vrouwen en moeders dragen zorgen voor een gezonde volgende generatie.

Een succesvolle gezonde generatie is een samenleving waar wij allemaal naar streven. Vrede, vrijheid, waardering en naastenliefde maakt ons Nederland tot eenheid.

In onderontwikkelde landen hebben vrouwen vaak geen zeggenschap en zijn ze grotendeels tweederangs burgers. Vrouwenrechten worden geschonden en op alle fronten van hun leven. Hun leven wordt vaak beheerst door grensoverschrijdend gedrag zowel seksueel als mentaal, ze worden onderdrukt, gebruikt, misbruikt, mishandeld en gemanipuleerd.

De cijfers en feiten liegen er niet om, vrouwen en kinderen zijn wereldwijd en ook in Nederland het meest slachtoffer van geweld en misbruik.

 

Activering capaciteit:

De wereld kijkt vaak weg wanneer deze vrouwen worden vervolgd en ook in Nederland is het niet veel anders. We bieden vrouwen van diverse kwetsbare doelgroepen de nodige hulp aan. Vanuit onze eigen ervaring zien wij bij een groot percentage vrouwen dat hun situaties niet veranderd omdat hun mindset niet veranderd door de verkeerde tools die hen uiteraard goedbedoeld wordt aangereikt.

 

Academy of Transformation:

Bij Academy of Transformation (AOT) werken wij met ervaringsdeskundige die deze vrouwen de juiste tools aanreiken door hen een drie maanden durende levensveranderde onderwijs (en nazorg) aan te bieden.

Het AOT onderwijs is ontwikkeld om anders te leren denken, een actiever houding te hebben en te weten wie jij daadwerkelijk bent. Het helpt elke vrouw te groeien boven hun huidige situatie.

Wij bieden:

  • vertrouwen
  • geloof
  • onderwijs 
  • inspiratie
  • duurzame nazorg

Academy of Transformation is voor elke vrouw die wil groeien en echt uit haar gevangenis wil breken.

 

Toekomstige generaties:

De ontwikkeling van de toekomstige generatie hangt vooral af van de mindset van deze vrouwen. Academy of Transformation (AOT) wil deze vrouwen graag helpen om een nieuw leven te beginnen met een nieuwe mindset.

Wij geloven dat wanneer deze vrouwen hun identiteit en autoriteit (her)ontdekken, dat zij ook weer naar een nieuwe horizon kunnen kijken. Nieuwe passies en doelen worden in hen aangeboord door ze te helpen met innerlijke genezing en ze weer te laten dromen. We helpen hen en leren hen hoe ze kunnen reflecteren, helder communiceren en oplossingsgericht en toekomstgericht te denken.

Ervaring heeft ons geleerd, dat wanneer de ambities veranderen ook de verwachtingen van de samenleving veranderd en zo onze toekomst samen.

 

Wat wij geloven:

Wij geloven dat elke vrouw kostbaar, geliefd, uniek en waardevol is.

Wij geloven dat in Nederland elke vrouw mag beslissen over haar eigen leven.

Wij geloven dat voormalige kwetsbare vrouwen méér dan overwinnaars zijn.

Wij geloven dat vrouwen zich mogen ontwikkelen om gelukkig te zijn, authentiek, uniek en dienstbaar te zijn en ook succesvol in de samenleving.

Wij geloven niet alleen in passende hulp op eventuele dagbesteding of participatie in de arbeidsmarkt! Alhoewel dit ook helemaal goed is streven wij naar méér! 

Wij geloven in succesvolle vrouwen die echt vrij zijn en ook om te ondernemen, innoverende zakenvrouwen, schrijvers, bruggenbouwers, muzikanten, kunstenaars, cateraars,  sleutelpersonen zijn voor de samenleving, moeders voor vele en zo véél méér!

 

Ik leef op opnieuw, ik adem in.

Ik vindt herstel, een nieuw begin

 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of ons uitnodigen voor een incompany op uw locatie of een door u uitgekozen locatie?

Vul onderstaande formulier in voor een vrijblijvend gesprek of vraag een offerte aan.

 

Levend en vol kracht

Want het Woord van God is levend en vol van kracht. Het is scherper dan een tweesnijdend zwaard, het dringt zo diep door dat het alles in ons van elkaar lossnijdt, zelfs onze diepste gedachten en verlangens.

Daardoor wordt duidelijk wie wij werkelijk zijn.

Hebreeën 4:12 HTB